Πολιτική Απορρήτου

Η ασφάλεια των στοιχείων που μας παρέχετε, ώστε να επικοινωνούμε μαζί σας και να λαμβάνετε νέα μας, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εμάς. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε να διαχειριζόμαστε τα στοιχεία αυτά με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας.

Με αφορμή τον νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή από 25 Μαΐου 2018, θα θέλαμε να λάβετε υπόψιν σας τα παρακάτω:

Συλλογή δεδομένων

Συλλέγουμε τα δεδομένα σας με ιδιαίτερη προσοχή, από την ημέρα της εγγραφής σας στην ιστοσελίδα μας, την δήλωση συμμετοχής σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή την εγγραφή στο newsletter μας. Λαμβάνουμε επίσης υπόψιν κάθε τροποποίησή τους από μέρους σας.

Επεξεργασία δεδομένων

Στο πλαίσιο της ορθής λειτουργίας της First Help Training & Surviving επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, μόνο για τις απαραίτητες εργασίες μας, όπως η κατοχύρωση της συμμετοχής σας, η αποστολή των πιστοποιητικών εκπαίδευσης και η προσαρμογή των υπηρεσιών και προσφορών μας, με βάση τις ανάγκες σας.

Χρόνος διατήρησης δεδομένων

Τα δεδομένα διατηρούνται στην εταιρεία μας για όσο χρόνο παραμένει ενεργός ο λογαριασμός σας ή μέχρι να προβείτε σε κάποια απενεργοποίησή του.

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων

Υπεύθυνο της επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγονται αποτελεί η First Help Training & Surviving, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας, με σκοπό τα στοιχεία σας να είναι πάντα ασφαλή. Ανάλογα μέτρα λαμβάνονται και από τυχόν τρίτους συνεργάτες της εταιρείας μας, προκειμένου να σας παρέχουν υπηρεσίες ενημέρωσης.

Δικαιώματα πελατών

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να τροποποιείτε τα δεδομένα σας, να αιτηθείτε αντίγραφο αυτών που διατηρούνται στα αρχεία μας, ή να ζητήσετε να μην λαμβάνετε πλέον επικοινωνία από εμάς (unsubscribe).