Leave a comment

Νέα διαδικτυακά σεμινάρια

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η First Help Training, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες εκπαίδευσης, ανακοινώνει την έναρξη διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται εξ’ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο (webinar) και θα αφορά τα εξής προγράμματα:

  1. Βασική Υποστήριξη Ζωής
  2. Επείγουσα Πρώτη Βοήθεια για παιδί & βρέφος
  3. Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες
  4. Πλήρης Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών

Αναλυτικά, στα εν λόγω webinars, θα λάβετε όλη την θεωρητική κατάρτιση του προγράμματος που επιλέγετε και θα συμμετάσχετε σε online εξέταση γνώσεων. Η επιτυχής ολοκλήρωση των διαδικασιών, οδηγεί σε απόκτηση ψηφιακού πιστοποιητικού παρακολούθησης (e-certifcate) από την Rescue Training International. Με την απόκτηση του εν λόγω πιστοποιητικού, αποκτάτε το δικαίωμα συμμετοχής σε εκπαίδευση ανάπτυξης των πρακτικών δεξιοτήτων του εκάστοτε προγράμματος (εντός 1 έτους), η οποία θα διεξαχθεί μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης, με φυσική παρουσία, στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας μας.

Μετά και την ολοκλήρωση της πρακτικής σας, η πιστοποίηση σας θα αναβαθμιστεί και θα λάβετε την διεθνή πιστοποίηση εκπαίδευσης της Rescue Training International, με ισχύ 2 ετών παγκοσμίως (για την μετέπειτα συμμετοχή σας στην πρακτική άσκηση & αναβάθμιση πιστοποίησης ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση).

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι για το webinar θα λαμβάνετε και αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό, σε ηλεκτρονική μορφή.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί και ακολούθως την ημερομηνία (πράσινο χρώμα στο ημερολόγιο), να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να επιλέξετε και τον τρόπο πληρωμής. Μετά την ολοκλήρωση της εξόφλησης θα σας αποσταλεί e-mail με το link του webinar, ώστε να συνδεθείτε στο meeting room, μέσω online πλατφόρμας, την ημέρα της εκπαίδευσης.

https://firsthelp.gr/webinars

Τέλος, ανακοινώνουμε ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και νέα πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (e-learning) από την εταιρεία μας, για την οποία θα ενημερωθείτε και πάλι αναλυτικά.

Μένουμε ασφαλείς, προσέχουμε και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε Πρώτες Βοήθειες με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Σας περιμένουμε!

Η ομάδα της First Help Training & Surviving

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *