Leave a comment

Νέα συνεργασία με την Lifetime HSS

Η First Help Training ανακοινώνει, με χαρά, την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Lifetime HSS – Health Software Solutions.

Lifetime HSS app 

Πρώτες Βοήθειες σε πραγματικό χρόνο.

Που βρίσκεται ο κοντινότερος Απινιδωτής;

Το app που φέρνει βοήθεια, από αυτούς που εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες. 

Οι εκδόσεις της εφαρμογής είναι:

Δωρεάν Έκδοση

Περιλαμβάνει:

– Δημιουργία περιστατικού

– Ειδοποίηση εθελοντών σε μια κοντινή ακτίνα

– Ειδοποίηση επαφών έκτακτης ανάγκης

– Ιατρικό προφίλ με widget στην οθόνη κλειδώματος

– Αποστολή μηνυμάτων, αιτημάτων φιλίας, αναζήτηση φίλων ( για τους εθελοντές: σε κάθε εθελοντή αναγράφεται το κέντρο εκπαίδευσης από το οποίο πιστοποιείται, καθώς και η χρονική ισχύς του πιστοποιητικού του)

– Οδηγίες μετάβασης στο πλησιέστερο νοσοκομείο, με κριτήριο την συντομότερη διαδρομή

– Οδηγίες μετάβασης στον πλησιέστερο Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή

– (Μελλοντικά: κάθε χρήστης θα μπορεί να βλέπει περιστατικά που συμβαίνουν στην εφαρμογή με γενικές πληροφορίες μόνο, χωρίς το στίγμα και τα στοιχεία του περιστατικού)

Το link που μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή στο play store είναι το:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lifetime.fragmenu

Εφαρμογή εθελοντή ( συνδρομητική )

Περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που διαθέτει η δωρεάν έκδοση και επιπλέον:

– Ηχεί συναγερμός με ειδοποίηση στο κινητό του εθελοντή

– Λαμβάνει αναλυτικά στοιχεία του περιστατικού (ακριβές στίγμα στον χάρτη, είδος περιστατικού, οδός ,όροφος )

– Λαμβάνει οδηγίες μετάβασης στο περιστατικό, με κριτήριο την πλησιέστερη διαδρομή

– Υπάρχει δυνατότητα ο εθελοντής να αναλάβει το περιστατικό και να το ολοκληρώσει

– Ο εθελοντής όταν αναλαμβάνει το περιστατικό, απευθείας εμφανίζονται στον χρήστη τα αναλυτικά στοιχεία του εθελοντή (το κέντρο από το οποίο έχει πιστοποιηθεί , χρονική ισχύς του πιστοποιητικού του, ονοματεπώνυμο εθελοντή και φύλο)

– Όταν ο εθελοντής αναλάβει το περιστατικό, το θύμα έχει την δυνατότητα να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τον εθελοντή να πλησιάζει στο περιστατικό και ο εθελοντής έχει την δυνατότητα να βλέπει πως μετακινείται το θύμα σε πραγματικό χρόνο με κίνηση στον χάρτη.

Σε συνεργασία με την Lifetime HSS, η First Help Training δίνει την δυνατότητα στη συνδρομητική έκδοση του application από 49€, σε 19,95€ ετήσια συνδρομή, για την παρακολούθηση, ζήτηση και παροχή πρώτων βοηθειών, σε πραγματικό χρόνο, σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

*Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε την συνδρομητική έκδοση στην παραπάνω προνομιακή τιμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2105756800, είτε με e-mail στο info@firsthelp.gr, για να σας κατευθύνουμε αναλυτικά!

Leave a comment

Νέα διαδικτυακά σεμινάρια

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η First Help Training, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες εκπαίδευσης, ανακοινώνει την έναρξη διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται εξ’ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο (webinar) και θα αφορά τα εξής προγράμματα:

  1. Βασική Υποστήριξη Ζωής
  2. Επείγουσα Πρώτη Βοήθεια για παιδί & βρέφος
  3. Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες
  4. Πλήρης Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών

Αναλυτικά, στα εν λόγω webinars, θα λάβετε όλη την θεωρητική κατάρτιση του προγράμματος που επιλέγετε και θα συμμετάσχετε σε online εξέταση γνώσεων. Η επιτυχής ολοκλήρωση των διαδικασιών, οδηγεί σε απόκτηση ψηφιακού πιστοποιητικού παρακολούθησης (e-certifcate) από την Rescue Training International. Με την απόκτηση του εν λόγω πιστοποιητικού, αποκτάτε το δικαίωμα συμμετοχής σε εκπαίδευση ανάπτυξης των πρακτικών δεξιοτήτων του εκάστοτε προγράμματος (εντός 1 έτους), η οποία θα διεξαχθεί μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης, με φυσική παρουσία, στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας μας.

Μετά και την ολοκλήρωση της πρακτικής σας, η πιστοποίηση σας θα αναβαθμιστεί και θα λάβετε την διεθνή πιστοποίηση εκπαίδευσης της Rescue Training International, με ισχύ 2 ετών παγκοσμίως (για την μετέπειτα συμμετοχή σας στην πρακτική άσκηση & αναβάθμιση πιστοποίησης ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση).

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι για το webinar θα λαμβάνετε και αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό, σε ηλεκτρονική μορφή.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί και ακολούθως την ημερομηνία (πράσινο χρώμα στο ημερολόγιο), να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να επιλέξετε και τον τρόπο πληρωμής. Μετά την ολοκλήρωση της εξόφλησης θα σας αποσταλεί e-mail με το link του webinar, ώστε να συνδεθείτε στο meeting room, μέσω online πλατφόρμας, την ημέρα της εκπαίδευσης.

https://firsthelp.gr/webinars

Τέλος, ανακοινώνουμε ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και νέα πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (e-learning) από την εταιρεία μας, για την οποία θα ενημερωθείτε και πάλι αναλυτικά.

Μένουμε ασφαλείς, προσέχουμε και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε Πρώτες Βοήθειες με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Σας περιμένουμε!

Η ομάδα της First Help Training & Surviving

Leave a comment

Συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Με γνώμονα την κατεύθυνση μας προς την εκπαίδευση των νέων ανθρώπων, σας ανακοινώνουμε την συνεργασία της εταιρείας μας με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων! Οι κάτοχοι της εν λόγω Κάρτας, θα απολαμβάνουν έκπτωση 10% επί των αναγραφόμενων τιμών, στις Εκπαιδεύσεις της First Help Training & Surviving!!!

Λίγα Λόγια για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων:

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Τι είναι η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων;

Είναι μία εκπτωτική κάρτα που παρέχει σημαντικά προνόμια σε 6 εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη!

Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των νέων, καθώς:

  • διευκολύνει την καθημερινότητά τους, παρέχοντάς τους προσφορές και εκπτώσεις σε μεγάλο αριθμό προϊόντων και υπηρεσιών.
  • προωθεί την κινητικότητα, προσφέροντάς τους οφέλη σε μεταφορές, διαμονή και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.
  • παρέχει πληροφορίες μέσω των πολλών διαύλων επικοινωνίας που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της – εθνικοί και περιφερειακοί ιστότοποι, περιοδικά, newsletter, εκπτωτικοί κατάλογοι, ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κα.

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!

  • Μπορούν να την αποκτήσουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 – 30 ετών
  • Στοιχίζει 10 Ευρώ
  • Ισχύει για ένα χρόνο και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι την ηλικία των 30.

 

 

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση έκδοσης Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων εδώ!

Leave a comment

Βραδινή Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή, της πρώτης Βραδινής Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της First Help Training & Surviving. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν σημαντικός, γεγονός που αναδεικνύει ότι υπάρχει ανάγκη για διεξαγωγή βραδινών μαθημάτων, για τους ανθρώπους που ο χρόνος τους δεν τους επιτρέπει να παρευρεθούν εντός της εβδομάδας, τις εργάσιμες ώρες!
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους εκπαιδευόμενους, οι οποίοι άντεξαν και ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εκπαιδευτική διαδικασία από τις 8 το απόγευμα ως και τις 2.30 τα ξημερώματα. Αρκετοί εξ’ αυτών μάλιστα έδωσαν κι επέτυχαν στις προαπαιτούμενες εξετάσεις πιστοποίησης, παρά το προχωρημένο της ώρας. Η εκπαίδευση διεξήχθη σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με κέφι, όρεξη, αλλά και πολλές απορίες, συνδυασμός που οδήγησε στο καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.
Λόγω της μεγάλης απήχησης της Βραδινής Εκπαίδευσης επιφυλασσόμαστε για την επαναδιεξαγωγή της στην πρώτη ευκαιρία!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας και -κυρίως- για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!!!!

Leave a comment

Δελτίο Τύπου – Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι από 01/09/2016 στεγάζεται σε καινούριο χώρο, στην οδό Χρυσολωρά 12, στο Περιστέρι Αττικής. Ο χώρος αυτός, 170 τ.μ. 1ου ορόφου,  λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης, με κύριο αντικείμενο τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών με παροχή Διεθνούς Πιστοποίησης. Πρόκειται για έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό – σε απόσταση μόλις 400μ. από τον σταθμό μετρό «Άγιος Αντώνιος» – ο οποίος απαρτίζεται από 2 αίθουσες διδασκαλίας-εκπαίδευσης, καθώς και σύγχρονο εκπαιδευτικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας. Επίσης, προσφέρει ένα εξαιρετικά «φιλικό» περιβάλλον για τα ΑμΕΑ, καθώς στο κτίριο υπάρχει ειδική ράμπα για την εύκολη πρόσβασή τους στον όροφο και στο εσωτερικό του κέντρου λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένο W.C. για Άτομα με Ειδικές Ικανότητες.

Οι εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών θα διεξάγονται κάθε Τρίτη & Τετάρτη σε προνομιακές τιμές, και συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα κάθε μήνα, από έμπειρους, πιστοποιημένους εκπαιδευτές που στελεχώνουν την εταιρεία μας. Δείτε το πρόγραμμα, το κόστος και τις παροχές των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων στο www.firtshelp.grκαι επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και τις παροχές μας.

Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της First Help Training & Surviving Γιώργος Κιοσές, καθώς και η ομάδα εκπαιδευτών, σας περιμένουν στο νέο Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο της εταιρείας μας και σας ευχαριστούν θερμά για την εμπιστοσύνη και το συνεχές ενδιαφέρον σας!

Leave a comment

Εκπαίδευση Πρώτων στις Ιχθυοκαλλιέργειες SELONDA

Οι Ιχθυοκαλλιέργειες SELONDA στα πλαίσια της διαρκούς αναζήτησης ποιοτικών λύσεων στο τομέα της ασφάλειας στο χώρο εργασίας, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό TechnoEDU, προχώρησαν στην ευρείας  κλίμακας επιμόρφωση του προσωπικού με θεματολογία «Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία», πρόγραμμα κατάλληλο για την εκπαίδευση προσωπικού σε επιχειρήσεις με μεγάλο αριθμό εργαζομένων και σχετικά υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.

Συγκεκριμένα, η SELONDA έχοντας έγκαιρα αναγνωρίσει την ανάγκη αναβάθμισης των δεξιοτήτων των εργαζομένων της στον τομέα Παροχής Πρώτων Βοηθειών, υλοποίησε σειρά εκπαιδεύσεων στις παρακάτω παραγωγικές μονάδες της επιχείρησης: Μανάγουλη Φθιώτιδας, Ν. Επίδαυρός (θέση Απιδιά) Κορινθίας, Ψαχνά Ευβοίας, Μυτιλήνη και Λέρο.

Στις εκπαιδεύσεις, στο διάστημα από 26 Νοεμβρίου έως και 11 Δεκεμβρίου, έλαβαν μέρος 48 εργαζόμενοι και πιστοποιήθηκαν 31 από αυτούς με τη διεθνή πιστοποίηση με τίτλο «Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία – Επείγοντα Περιστατικά» και ισχύ τριών (3) ετών.

Με τη συνεργασία του εξειδικευμένου εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών Γεωργίου Κιοσέ (First Help Training & Surviving), που παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών, βάσει των διεθνών κανονισμών επείγουσας παροχής φροντίδας σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Rescue Training Internationalφορέα αναγνωρισμένου από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπ. Εργασίας (ΤΕΕ 21.01.6.3.19 – 15) από Υπηρεσίες, επαγγελματικές Ενώσεις και Ομοσπονδίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κύπρου.

Leave a comment

Πρώτες Βοήθειες & Απολύμανση σε ΡΒΧ περιστατικό

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στις 27/06/2015, το σεμινάριο Πρώτων βοηθειών & Απολύμανσης σε ΡαδιοΒιοΧημικό περιστατικό. Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους,  για τον ζήλο και το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

Leave a comment

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών με Διεθνή Πιστοποίηση στην Γλυφάδα 07-08/02/2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, διεξήχθη το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με Διεθνή Πιστοποίηση στη Γλυφάδα 07-08/02/2015, στον όμορφο και εξυπηρετικό χώρο του OASIS HOTEL GLYFADA.

Οι εκπαιδευόμενοι, εκτός από το να απολαύσουν τον καφέ και το μεσημεριανό τους δίπλα στην πισίνα, κατάφεραν μετά από αρκετή εξάσκηση πάνω στα προπλάσματα, και μετά από την διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων, να αποκτήσουν όλοι την πιστοποίηση .

Ευχαριστούμε θερμά για το συνεχές και έντονο ενδιαφέρον σας!