Leave a comment

Δελτίο Τύπου – Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι από 01/09/2016 στεγάζεται σε καινούριο χώρο, στην οδό Χρυσολωρά 12, στο Περιστέρι Αττικής. Ο χώρος αυτός, 170 τ.μ. 1ου ορόφου,  λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης, με κύριο αντικείμενο τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών με παροχή Διεθνούς Πιστοποίησης. Πρόκειται για έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό – σε απόσταση μόλις 400μ. από τον σταθμό μετρό «Άγιος Αντώνιος» – ο οποίος απαρτίζεται από 2 αίθουσες διδασκαλίας-εκπαίδευσης, καθώς και σύγχρονο εκπαιδευτικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας. Επίσης, προσφέρει ένα εξαιρετικά «φιλικό» περιβάλλον για τα ΑμΕΑ, καθώς στο κτίριο υπάρχει ειδική ράμπα για την εύκολη πρόσβασή τους στον όροφο και στο εσωτερικό του κέντρου λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένο W.C. για Άτομα με Ειδικές Ικανότητες.

Οι εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών θα διεξάγονται κάθε Τρίτη & Τετάρτη σε προνομιακές τιμές, και συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα κάθε μήνα, από έμπειρους, πιστοποιημένους εκπαιδευτές που στελεχώνουν την εταιρεία μας. Δείτε το πρόγραμμα, το κόστος και τις παροχές των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων στο www.firtshelp.grκαι επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και τις παροχές μας.

Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της First Help Training & Surviving Γιώργος Κιοσές, καθώς και η ομάδα εκπαιδευτών, σας περιμένουν στο νέο Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο της εταιρείας μας και σας ευχαριστούν θερμά για την εμπιστοσύνη και το συνεχές ενδιαφέρον σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *